HYVINKÄÄN JÄRJESTÖTALO, VUOKRATTAVAT TILAT


 Etusivulle Yhteystiedot


Kun haluat varata tiloja tai sinulla on muuta kysyttävää, soita puh. 0400-898 638,  tai sähköpostitse   tilanvaraus@hyvinkaanjarjestotalo.fi 
Jos puhelimeen ei heti vastata (ei jatkuvaa päivystystä) soittakaa myöhemmin uudelleen.
Sähköpostiin pyrimme vastaamaan saman päivän aikana.

 

 HYVINKÄÄN JÄRJESTOTALON vuokra hinnasto                               

 Perhejuhlat   häät, ristiäiset, valmistumisjuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ym.

 *)Yritysten, yhdistysten ja seurojen tilaisuudet , pikkujoulut ja muut yritysten ja seurojen juhlat   

 *) Myynti, koulutus, kokoukset, jumppa ja tanssi  myyntinäyttelyt, koulutus, vuosikokoukset, yhtiökokoukset, jumppa, tanssikurssit, ym.

*)Yritysten, yhdistysten, järjestöjen ja pitkäaikaisten tai viikoittain toistuvien vuokrasopimusten hintojen alennuksista päättää Hyvinkään Järjestötalosäätiön hallitus. Vuokranalennushakemukset voi lähettää sähköpostilla, jarjestotalo@hyvinkaanjarjestotalo.fi  tai postitse osoitteeseen  Hyvinkään Järjestötalosäätiö , Munckinkatu 49 05820 Hyvinkää.

 

Viikonlopputilaisuuksien jälkeen, perjantaista kello 17:00 sunnuntaihin kello 02:00, sali on tyhjennettävä määräaikaan mennessä siivousta varten vuokraajan omaisuudesta. Tarjoilu ym. tarvikkeita voi niin sovittaessa jättää ravintola tiloihin, mutta ne on ehdottomasti haettava pois ennen kello kymmentä sunnuntaiaamuna.

Vuokra-ajan ylimeneviltä tunneilta perimme 100 euroa jokaiselta alkavalta tunnilta. Tilaa ei tarvitse siivota, mutta roskat (käärepaperit, servetit, pullot ja tölkit ym.) pitää viedä pihalla olevaan roskakatokseen.

Jokaisesta ulosteiden ja oksennusten siivoamisesta maksu on 80 euroa. Viini ja rasvatahroista perimme siivoukseen kuluvan ajan mukaan 35 euroa tunnilta.

TIETOJA VUOKRAUKSESTA

 

päivitetty 10.09.2018                                                                                                                              © are                                                                                                               TILANVARAUS